Maarten Boudry: Zuiver op de graat!

Het gebeurt niet meer zo vaak dat iemand zo helder de theoretische mantra’s van het liberalisme bepleit. Extreme rijkdom zou de armoedebestrijding ten goede komen! Filantropie is daarom beter dan belastingen die toch maar verspild worden in een bureaucratisch staatsapparaat. De rijken redden de wereld!

Maarten Boudry kan het!

Waarom er dan toch nog één miljard echt arme mensen zijn in de wereld die bovendien honger lijden, dat blijft een raadsel. Want er zijn heus héél veel filantropen die wat kruimels van de tafel laten vallen. De grote zorg van deze rijke lieden is echter hoe ze die andere 99 % van hun rijkdom prettig kunnen besteden. Gelukkig wordt hen hulp geboden, zie ‘LuxuryLaunches’, een ‘award winning website with the best of luxury products’!

Ga echt eens kijken, ik raad het eigenlijk vooral arme mensen aan, zij die hun stroom en hun gas en hun huur niet meer kunnen betalen. Zij vallen geheid op de knieën uit dankbaarheid voor zoveel moois!

Luxurylaunches (@Luxurylaunches) on Flipboard

En kijk vooral eens naar die prachtige ecologische stad die ze bouwen in Saoedi-Arabië, skipistes incluis. Daar zullen ze vast veel meiden en knechten nodig hebben: The Chedi Trojena, an ultra luxury snow retreat will welcome guests in 2026 at Saudi Arabia’s Neom city – Luxurylaunches

Ach, we weten het, geld maakt niet gelukkig. Zeggen ze.

Of lees dit: De hypocrisie van filantropie (sampol.be)

Geef een reactie